Agenda

mei

Zaterdag 11 mei: Family Fair bij STEK
Workshops muziek vanaf halverwege de middag!
Zie ook het facebook evenement voor meer info en aanwezige aanbieders.
“Duimelot Kinderkringloop organiseert de eerste editie van Family Fair Breda. Een gezellige fair waar gedacht wordt aan kinderen, moeders én vaders. Met het oog op duurzaam, natuur(lijk) en zelfgemaakt. Doe mee met de vele activiteiten en workshops, shop bij diverse kraampjes met supertoffe producten of volg interessante lezingen. Uiteraard is er ook voldoende aanbod om de maag gevuld te houden.  En het leukste: toegang is helemaal gratis! Van 10.00 – 17.00 uur.
Parkeren kan in de straat of op het parkeerterrein (gratis). ”

Zondag 19 mei: Mama Fair Breda 
“Zondag 19 mei 2019 van 10.30 uur tot 16.00 uur is de 7e editie van de MamaFair in Gemeenschapshuis de Vianden in Breda. De entree is gratis!
De MamaFair is een ‘Feelgood’ markt waar kleine (web-) shopeigenaren hun waar in ‘real life’ presenteren. Op de MamaFair vind je de meest unieke, bijzondere en hippe producten. Er kan dus naar hartenlust geshopt worden. De MamaFair zal je zeker aanspreken als je in verwachting bent, maar heb je (grotere) kids of wil je voor jezelf shoppen, ook dan kun je hier je hart ophalen!”

Tatiana heeft een eigen lokaal waar de hele dag muzikale workshops plaatsvinden! Leuk als je ook komt. 

Donderdag 30 mei open dag Buitengewoon Den Hout
Tijdens de jaarmarkt op Hemelvaartsdag staan ook de deuren van kinderdagverblijf Buitengewoon open! Kom een kijkje nemen op de gezellige markt (entree volwassenen €3,50 en kinderen €1,50) en loop binnen tussen 10.00 en 12.00 uur. Bij Buitengewoon in Den Hout vinden op zaterdagochtend de Muziek op Schoot lessen plaats.

juli

Vrijdag 5 juli: fotolessen bij Kindergarden! 
Fotomodellen gezocht! Volg jij op dit moment een cursus, heb je kortgeleden een cursus gevolgd of ben je er regelmatig bij met de workshops? Kortom: is jouw kind vertrouwd met mij en de les? Er zijn nog enkele plekjes in de gratis fotolessen: dreumesen om 9.30 uur, peuters om 10.30 uur en baby’s om 11.30 uur. Uiteraard geef je toestemming voor het gebruik van de foto’s voor allerlei PR-doeleinden. Wil je jouw kanjer ook als model op mijn site? Meld je dan snel aan

Zaterdag 6 juli: zomerfeest bij Kindergarden (besloten)

Zondag 7 juli: verjaardagsfeestje van Luc (besloten)

Start zomercursussen
Woensdag 10 juli: start zomercursus Muziek op Schoot in Bavel
Vrijdag 12 juli: start zomercursus Muziek op Schoot in Breda centrum
Zaterdag 13 juli: start zomercursus Muziek op Schoot in Den Hout, Oosterhout