Muziek op Schoot

WIL JIJ SAMEN MET JE (klein)KIND ZINGEN, BEWEGEN EN SPELEN MET MUZIEK?  muziekanjers verzorgt enthousiaste muziek op schoot lessen voor baby’s (vanaf 4 maanden) dreumesen (1 jaar) en peuters (2 – 4 jaar).

Tijdens de Muziek op Schoot lessen genieten kind en (groot)ouder samen van muziek en muzikale spelletjes. Luistermomenten, schootspelletjes en bewegingsactiviteiten wisselen elkaar af. Al spelend en ontdekkend wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd. Ook andere ontwikkelingsgebieden, zoals de motoriek en taal- en sociale vaardigheden, worden aangesproken.

In de les gaan we aan de slag met bekende en nieuwe liedjes die ook in de dagelijkse routine gebruikt kunnen worden. Plezier staat hierbij voorop! Elke les wordt speciaal samengesteld voor de huidige groep, zodat de activiteiten aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Door een vaste begroeting en afsluiting krijgen ze een veilig en vertrouwd gevoel. Ook worden de liedjes vaak herhaald, zodat kinderen steeds meer mee kunnen doen. We maken gebruik van voor de kinderen geschikte instrumentjes, zoals ritmestokjes, schud-eitjes en trommeltjes. Met de kleurrijke materialen, zoals blokken, ballen en sjaaltjes, wordt het helemaal een feest!

Kijk snel wanneer de volgende cursus van start gaat! Naar data & prijzen

collage regenmakers