Over mij

Hallo, ik ben Tatiana! Na mijn studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik ruim zeven jaar gewerkt als instructeur van gymlessen voor kinderen van 0 – 12 jaar, voor ik in het najaar van 2015 muzieKanjers oprichtte. Nu combineer ik mijn twee passies: werken met jonge kinderen en muziek maken!

IMG_4085Het geven van muzieklessen aan jonge kinderen geeft me ontzettend veel voldoening: de blikken van verwondering en intense concentratie als ik op een instrument speel of het speeldoosje laat horen, stralende gezichtjes als ze zelf aan de slag mogen en het lukt! Daarnaast vind ik het een mooi streven om kinderen al op jonge leeftijd het plezier van muziek maken mee te geven en zo, al spelenderwijs, een brede basis te leggen voor hun verdere ontwikkeling.

Geboren en getogen in De Bilt, begon ik al op jonge leeftijd met muziek maken. Na een jaar Algemene Muzikale Vorming startte ik als zevenjarige met klarinetles. In de jaren die volgden heb ik in veel verschillende orkesten en ensembles gespeeld en kijk ik terug op uitdagende projecten, vele mooie muzikale momenten en concertreizen in binnen- en buitenland. Inmiddels woon ik in Breda en nog steeds maak ik veel muziek in verschillende samenstellingen!

In mei 2016 heb ik de post-HBO opleiding tot docent Muziek op Schoot afgerond, waardoor ik een gedegen basis heb om me verder te ontwikkelen. In de zomer van datzelfde jaar heb ik deelgenomen aan het congres van de Early Childhood Music Education (ECME), waar internationale sprekers hun bevindingen op het gebied van muziekeducatie presenteerden. Ik heb veel inspiratie gehaald uit de contacten met andere professionals uit het vakgebied.
Daarnaast  ben ik aspirant bestuurslid van de stichting Muziek op Schoot en hoop ik zo een rol te kunnen spelen in de verdere verspreiding van muziekonderwijs voor jonge kinderen. Regelmatig bezoek ik professionaliseringsdagen en uitwisselingsdagen met andere Muziek op Schoot docenten in Nederland, erg leuk en leerzaam!

Op dit moment heb ik mijn lesaanbod uitgebreid naar vier verschillende locaties. Daarnaast geef ik workshops op locaties zoals kinderdagverblijven, mama-café’s en bibliotheken. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden voor jou te bekijken!