Muziek op Schoot

Samen zingen, bewegen en muziek maken!

Muziek op Schoot is er al voor baby’s vanaf 4 maanden! Voor iedere leeftijd zijn er aparte groepen: baby’s onder de 1 jaar, dreumesen van 1 tot 2 jaar en peuters van 2 tot 4 jaar.

We starten en eindigen elke les met een begroetings- en tot-ziens-liedje. Deze vaste structuur zorgt ervoor dat kinderen zich al snel vertrouwd voelen. Daarnaast houden ze ervan om de instrumentjes en spelmaterialen te ontdekken. Uiteraard passen deze bij de ontwikkeling van de jonge kinderen. We gebruiken bijvoorbeeld ritmestokjes en schudeitjes, maar ook blokken, ballen of badeendjes. Alle activiteiten worden muzikaal ondersteund. We zingen samen bekende en nieuwe liedjes, luisteren naar verschillende instrumenten en muziek. 
Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor beweging! Ieder kind wordt motorisch uitgedaagd op zijn/haar niveau. Zo stimuleren en ondersteunen we tijdens de muzikale spelletjes de ontwikkeling van je kind op alle vlakken!

Je krijgt de bladmuziek van de liedjes mee naar huis. Ook deel ik korte (eenvoudige) filmpjes van de liedjes in een appgroep. Hartstikke handig om thuis verder te spelen en muziek te maken!

Kijk snel wanneer de volgende cursus van start gaat! Naar data & prijzen