Locatie Breda Princenhage

DATA & PRIJZEN

** alle lessen zijn geannuleerd ivm COVID-19 ** Doe mee met de videocursus!

Op maandagochtend zijn we te gast bij kinderdagverblijf Kindergarden in Princenhage, Breda.

BLOK 3: maandag 2 maart t/m 25 mei
In de lentecursus staan tijdens de lessen Muziek op Schoot liedjes en activiteiten rondom de lente centraal. Zo komen de krokusbolletjes uit de grond, de kuikens uit hun ei en dwarrelen de bloesemblaadjes van de bomen. Kom jij ook zingen en swingen? 
We zingen bekende en nieuwe liedjes, bewegen op muziek en luisteren ernaar. Ook gaan we aan de slag met diverse instrumentjes en spelmaterialen en maken vooral heel veel plezier! Al spelenderwijs stimuleer je zo de ontwikkeling van je (klein)kind op alle vlakken.

Reserveer nu je plekje in één van de volgende groepen:
Later instromen is mogelijk mits er nog plek is in de groep (betaling naar rato).

  • Dreumesgroep (1 – 2 jaar)                                 9.30 – 10.30 uur => VOL
  • Peutergroep (2 – 4 jaar)                                     10.30 – 11.30 uur  => nog 3 plekjes
  • Babygroep of extra dreumesgroep            11.30 – 12.30 uur => start bij voldoende aanmeldingen

De lestijd is inclusief een ‘speelkwartiertje’ waarin gelegenheid is even te spelen en gezellig na te praten. Voor wat drinken wordt gezorgd! Lestijd onder voorbehoud van de aanmeldingen.
Kosten: €90 voor 10 lessen, inclusief een mapje met alle liedjes uit de cursus.
Data: maandag 2 maart t/m 25 mei
Locatie: kinderopvang Kindergarden, Liesboslaan 8 in Breda

Voor meer informatie of aanmelden, stuur gerust een berichtje via de contactpagina!

Lees hier meer over wat Muziek op Schoot® inhoudt.
Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Meer informatie KINDERGARDEN 
Hoogwaardige kinderopvang met doordacht pedagogisch programma

Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Als professionals op het gebied van ontwikkeling leveren we een deskundige bijdrage aan de groei van kinderen in hun eerste vier – heel belangrijke – levensjaren. We moedigen kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Samen met jou willen we hiervoor de basis leggen.

Kindergarden Princenhage is te vinden aan de Liesboslaan 8 in Breda. Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue. De sfeervolle, ruime groepen hebben prikkelarme kleuren en al het spelmateriaal staat op kindhoogte. Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

Er is een mooie, parkachtige tuin volop uitdagingen om heerlijk te spelen. Binnen zijn de ruimtes zo ingericht dat er altijd rust op de groepen is, zowel in aankleding als in geluiden. Daarnaast stimuleren we de zelfstandigheid van kinderen door ze veel zelf te laten ontdekken en vooral het zelf te laten doen.