Locatie Breda Princenhage

DATA & PRIJZEN

NIEUWS: op maandagochtend komt er een zomercursus in het Wilhelminapark Breda! Klik hier voor locatie centrum.

Op maandagochtend zijn we normaal gesproken te gast bij kinderdagverblijf Kindergarden in Princenhage, Breda. Vanwege de huidige maatregelen kunnen we hier voorlopig niet terecht. In de tussentijd gaan we verder op een andere locatie!

Reserveer nu je plekje in één van de volgende groepen:

  • Dreumesgroep (1 – 2 jaar)                                 9.30 – 10.15 uur
  • Peutergroep (2 – 4 jaar)                                     10.30 – 11.15 uur

Kosten: €54 voor 6 lessen
Data: maandag 13 juli t/m 17 augustus
Locatie: nader te bepalen, hopelijk het Wilhelminapark in het centrum (gratis parkeren)
Losse lessen (à €10) meedoen is alleen mogelijk als er nog plek is in de groepen.

Voor meer informatie of aanmelden, stuur gerust een berichtje via de contactpagina!

Lees hier meer over wat Muziek op Schoot® inhoudt.
Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Meer informatie KINDERGARDEN 
Hoogwaardige kinderopvang met doordacht pedagogisch programma

Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Als professionals op het gebied van ontwikkeling leveren we een deskundige bijdrage aan de groei van kinderen in hun eerste vier – heel belangrijke – levensjaren. We moedigen kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Samen met jou willen we hiervoor de basis leggen.

Kindergarden Princenhage is te vinden aan de Liesboslaan 8 in Breda. Ooit was Princenhage het statige, karakteristieke Hotel Bellevue. De sfeervolle, ruime groepen hebben prikkelarme kleuren en al het spelmateriaal staat op kindhoogte. Net als in Scandinavische landen slapen er ook kinderen buiten: heel gezond! Buiten slapen heeft veel voordelen: bijvoorbeeld minder last van verkoudheid en kinderen slapen rustiger, dieper en langer.

Er is een mooie, parkachtige tuin volop uitdagingen om heerlijk te spelen. Binnen zijn de ruimtes zo ingericht dat er altijd rust op de groepen is, zowel in aankleding als in geluiden. Daarnaast stimuleren we de zelfstandigheid van kinderen door ze veel zelf te laten ontdekken en vooral het zelf te laten doen.