Referenties

Antoon en JolieANTOON: “Samen met mijn dochtertje van 1,5 jaar gaan wij iedere vrijdagochtend naar de muziekles. Een mooi vast element in de week, lekker muziek maken en spelen! Wij vinden het belangrijk dat zij spelenderwijs en passend voor haar ontwikkelingsfase met muziek in aanraking komt. De lessen van Tatiana zijn doordacht, gestructureerd, muzikaal, actief en gezellig. Iedere keer beginnen en afsluiten met Kwekkie. Liedjes zingen, dansen, stampen, vliegen, tikken met blokjes, schudden met rammelaars en rollen met ballen. Met verschillende muziekinstrumenten begeleidt Tatiana de melodie├źn. Na afloop van de cursus is er gelegenheid voor “Hoe-gaat-het-ermee” onder het genot van een kopje koffie, terwijl de kinderen nog even mogen spelen met speelgoed uit de grote bak. In alles straalt het er vanaf dat Tatiana kundig is in wat zij doet en er zelf ook van geniet.”

MAAIKE: “Wat is het heerlijk om samen met Lise (15 maanden) naar Muziek op Schoot te gaan! De dreumesen zijn vanaf de eerste minuut van de eerste les helemaal geboeid van de muziek die Tatiana maakt, of het nu blokfluit, klarinet of xylofoon is. De mooie stille momentjes worden goed afgewisseld met spelenderwijs een dansje, bewegen en zingen, gecombineerd met de vele ideetjes en voorwerpen die Tatiana heeft bedacht en meegenomen. Lise heeft de grootste lol, super om te zien! Ik raad deze cursus iedereen aan, ook de allerkleinsten van nog geen 1 jaar. “
 
 
Tessa en Tijs
TESSA: “Wat is Tijs (2 jaar) enthousiast als we naar muziekles gaan! Hij kijkt thuis ook vaak in zijn muziekboekje en als we gaan opruimen weet hij al welk liedje hij moet zingen. “We ruimen alles op, we ruimen alles op, heia victoria, we ruimen alles op”. Tatiana is een juf die de kinderen goed weet te betrekken en super enthousiast is. Zeker een aanrader om deze cursus dus met je kind/kinderen te volgen!”
 
Hanneke2
 HANNEKE: “Mijn twee zoontjes (1,5 en 3) hebben het onwijs naar hun zin gehad bij de lessen van “het muziekmevrouwtje”. Thuis horen we de liedjes regelmatig terugkomen en wordt er met stokjes stevig getrommeld en getikt. Ik merk dat tijdens de lessen zowel hun gevoel voor ritme alsmede hun interesse voor muziek een stuk is toegenomen. En Tatiana geeft haar lessen met een onvermoeid enthousiasme en weet het interesse en vertrouwen van ieder kindje zonder problemen te vangen. Een aanrader voor iedere papa/mama/opa/oma met kleine peuters.”
 
 
Petra en Lies4
 
 PETRA: “Lies (2,5 jaar) heeft het erg naar haar zin gehad bij de muzieklessen. Met veel plezier gingen we samen een uurtje muziek maken. Het boekje met alle liedjes en een foto van Tatiana werd aan iedereen gepresenteerd, waarbij ze meteen ‘hanse panse kevertje’ zong! Speelgoed opruimen doet ze sindsdien zingend en zelfs haar grote broers nemen de liedjes thuis over! Een gevarieerde les met diverse muzikale activiteiten, beweging en motorische ontwikkeling. Dit onder leiding van een warme,  muzikale, lieve en deskundige docente!”