Locatie Oosterhout

DATA & PRIJZEN

Op zaterdagochtend geef ik les in de Pannehoef, Podium voor Passie. De Pannehoef is tijdelijk gevestigd in winkelcentrum de Arendshof. Gezellig in het centrum, met voldoende parkeerruimte in de buurt (betaald parkeren).
Kom jij ook zingen, bewegen en samen muziek maken?

De lentecursus loopt nog door t/m 29 juni. Je kunt nu alvast een plekje reserveren voor het nieuwe schooljaar. Ben jij er ook (weer) bij? 

HERFSTCURSUS 7 september t/m 23 november

Zoals in elke cursus, gaan we aan de slag met uitdagende spelmaterialen en instrumentjes en zingen allerlei liedjes passend bij het seizoen. Iedere cursus is dus weer anders! En toch blijft de opzet vertrouwd en veilig voor de kinderen. Je krijgt een fotomapje met bladmuziek van alle liedjes uit de cursus. In de appgroep komen links en filmpjes, zodat je nog makkelijker thuis verder kunt spelen en genieten! 

  • Dreumesgroep (1 – 2 jaar)                                  9.30 – 10.15 uur
  • Peutergroep (2 – 4 jaar)                                    10.30 – 11.15 uur
  • Babygroep (4-12 maanden)                            11.30 – 12.00 uur 
    De babygroep start bij voldoende aanmeldingen. Mochten er meer dreumesen of peuters zijn dan ik in de eerste 2 lessen kan plaatsen, bestaat de mogelijkheid een extra dreumes- of peutergroep te starten. De starttijden worden dan 9.15, 10.15 en 11.15 uur. 

Data: zaterdag 7 september t/m 23 november
Géén les op 12 oktober ivm een studiedag voor muziekdocenten en 26 oktober ivm de herfstvakantie. De reservedatum is 30 november (voor als ik een keer ziek ben tijdens de cursus, dan schuift deze les door naar het eind)
Kosten: €115 voor 10 lessen
Locatie: Pannehoef, Arendshof 208, Oosterhout

Reserveer nu een plekje voor de herfstcursus! Voor meer informatie of aanmelden, stuur gerust een berichtje via de contactpagina!

WINTERCURSUS 7 december t/m 22 februari
Data onder voorbehoud. Geen les op 21 en 28 december (kerstvakantie).

LENTECURSUS 22 maart t/m 14 juni
Data onder voorbehoud. Geen les op 26 april, 3 mei, 31 mei (meivakantie en hemelvaartweekend). 

Lees hier meer over wat Muziek op Schoot® inhoudt. 
Bekijk hier de algemene voorwaarden.