Over mij

Even voorstellen: ik ben Tatiana van der Heijde en in 2016 heb ik muzieKanjers opgericht.

Muziekles geven aan (jonge) kinderen is wat ik het liefste doe, naast zelf muziek maken (klarinet) en dansen. Als gediplomeerd docent Muziek op Schoot® ben ik gespecialiseerd in de leeftijd 4 maanden tot 4 jaar. Zó mooi om de blikken van verwondering en de intense concentratie op die gezichtjes te zien als ik op een instrument speel. En dan natuurlijk zelf proberen; je ziet ze overduidelijk genieten, ieder op zijn of haar eigen manier. De kinderen voelen zich bij mij op hun gemak en krijgen alle ruimte om de eerste stapjes te zetten in de muziek! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen wat mij betreft. 

Naast de Muziek op Schoot® lessen geef ik ook muziekles voor kinderen in de basisschoolleeftijd, met name de onderbouwklassen (groep 1 t/m 4).
Bij de Nieuwe Veste (muziekschool in Breda) heb ik m’n eigen kleuter- en AMV-groepen. Heel mooi om kinderen te begeleiden naar een instrumentkeuze!

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo volgde ik in het studiejaar 2019/2020 de cursus Muziek als Vak aan het conservatorium in Den Haag. Compleet met een zeer inspirerende studiereis in februari 2020 naar Budapest!
In 2021 heb ik de NLP-D Practitioner cursus gevolgd bij Kaber, zeer interessant om te leren over communicatie en (gedrags)patronen. Momenteel (2023-2024) ben ik bezig met het vervolg: de NLP-D Master Practitioner!
Op muziekgebied volg ik waar mogelijk workshops en uitwisselingsdagen, altijd leuk om te leren van en met collega’s!

Met ingang van augustus 2023 ben ik gestart als projectleider VVE aan het Factorium in Tilburg. Een uitdagende functie, waar ik naast het lesgeven aan de jongste kinderen, de lessen en projecten voor 0 – 6 jaar mag coördineren. 

Op dit moment zijn er twee verschillende locaties voor Muziek op Schoot®. Daarnaast kun je me inschakelen voor workshops op locaties zoals op het kinderdagverblijf of in de bibliotheek en geef ik coaching aan pedagogisch medewerkers. Neem gerust contact  op om de mogelijkheden voor jou te bekijken!